Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De 2016 statistieken van Onder 17

topscores-o17-2016

In het kalenderjaar 2016 werden 33 speelsters geselecteerd uit de volgende 4 linies: keeper (3), verdediging (10), middenveld (9) en aanval (11). Er werden 6 UEFA en 2 oefeninterlands gespeeld. De 6 wedstrijden kun je verder opsplitsen in de groepsfase (richting Elite ronde 2017 en Elite ronde 2016) en de elite ronde zelf. Een voetbalseizoen loopt natuurlijk anders dan een kalenderjaar.

In de 2e oefenwedstrijd tegen Denemarken werd er 6 keer gewisseld. In de 1e oefenwedstrijd 5 keer maar en tegen Griekenland en Moldavië de maximale score van 3 keer. En in de wedstrijden tegen Bulgarije, Noorwegen, Finland en Italië ieder 2 keer. Je kon als speelster maximaal 640 minuten spelen, Onder 17 speelt maximaal 80 minuten per wedstrijd zonder rekening houden met extra tijd in de 1e en of 2e helft. Er werd in ieder geval door die 33 speelsters 7040 minuten gespeeld, 34 keer gescoord (1 eigen doelpunt van Moldavië), 3 gele kaarten gepakt

Welke speelsters werden het vaakst opgesteld?
Janou Levels (7), Daphne van Domselaar (6), Quinty Sabajo (5), Rebecca Doejaaren (5) en Joëlle Smits (5).

Wie speelde de meeste minuten?
Daphne van Domselaar (480), Rebecca Doejaaren, Fieke Hendriks, Danique Ypema, Joëlle Smits en Janou Levels ieder 320 minuten.

Wie werd het vaakst uit de basis gewisseld?
Janou Levels (177), Kayleigh van Dooren (170), Bente Jansen (130), Quinty Sabajo (117), Marisa Olislagers (114) en Maud Asbroek (107).

Wie viel het meest in?
Marisa Olislagers (113), Fenna Kalma (56), Emma van der Vorst (47), Williënne Ter Beek (46) en Eva van Deursen (43).

Wie maakte de (meeste) doelpunten in het kalenderjaar 2016?
Joëlle Smits (15), Romée Leuchter (4), Kayleigh van Dooren (3), Jill Baijings (2), Rebecca Doejaaren (2), Kirsten Van De Westeringh (2), Quinty Sabajo, Romy Speelman, Anna Ursem, Lotte van Veldhoven, Lynn Wilms en Kerstin Casparij ieder één.

Welke speelsters werden niet altijd ingezet bij de wedstrijden en bleven op de bank?
Lisa Doorn (4), Romy Dalebout (4), Noah Waterham (3), Leonie Vliek (2), Emma van der Vorst (2), Licia Darnoud (2), Aukje van Seijst (2), Lotte van Veldhoven (2), Daphne van Domselaar (2), Romy Speelman (2), Eva van Deursen (1), Fieke Hendriks (1), Kerstin Casparij (1) en Kelsey Geraedts (1).

Wie pakte een gele kaart?
Anna Ursem, Marisa Olislagers en Rebecca Doejaaren ieder één. Er vielen geen direct en of indirecte rode kaarten.

Het bericht De 2016 statistieken van Onder 17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *