Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SC ’t Gooi op zoek naar ‘voetbalmoeders’

voetbalmoedersIn navolging van het grote succes van vorig jaar organiseren wij van SC ’t Gooi op de vrijdagavond voor moederdag op 12 mei bij sc ’t Gooi in Hilversum het Voetbalmoeders Prosecco Toernooi. Wij hebben inmiddels 23 enthousiaste voetbalmoeders (moeders met weinig tot geen voetbalervaring) die elke donderdagavond komen trainen.

Op de vrijdag voor moederdag geven wij deze vrouwen (vaak de drijvende krachten achter de kids/club) weer een de kans om zich te profileren tijdens een gezellig 7×7 toernooi.

Dit keer is het mogelijk om op 2 niveaus in te schrijven, nl 1 poule met echt weinig tot geen voetbalervaring en 1 poule veterinnen.

Na afloop geen bier maar prosecco met een kaasplankje in de kantine en een afsluiting met een gezellige feestavond. De inschrijvingen beginnen weer binnen te komen maar we zijn nog op zoek naar een paar leuke voetbalmoeder teams.

Dus ben jij lid van een voetbalmoederteam en vinden jullie het leuk om ook een keer een toernooi te spelen op je eigen niveau mail dan naar jolanda.osendarp@kpnmail.nl

Het bericht SC ’t Gooi op zoek naar ‘voetbalmoeders’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *