Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Beslissende fase Eredivisie zaalvoetbal

duel zaal1Na een drukke winterperiode vol toernooien start aankomende vrijdag de 2e helft van de competitie voor de eredivisie vrouwen zaalvoetbal.

Koploper vv Pernis slaagde erin om tijdens de winterstop Barcelona Soccer Schools Zaal als partner te binden. De Rotterdamse vrouwen staan met 21 punten uit 8 wedstrijden bovenaan.

De huidige landskampioen speelt in Heerhugowaard tegen Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. De doelstelling van Wouter Moraal en zijn ploeg is de play offs. De thuisclub staat met 13 punten op 4 punten van de nummer vier.

FC Gelre ontvangt in Wehl KTP Nieuw Roden. De nieuwkomer in de eredivisie staat op een keurige 4e plaats met 17 punten uit 10 wedstrijden. De bezoekers zijn de nummer 2 op dit moment met 21 punten uit 9 wedstrijden. In de eerste wedstrijd won de thuisclub met 0-1.

Drs. Vijfje speelde een goede eerste helft van de competitie. De studentes staan op de 6e plek met 16 punten uit 9 wedstrijden. De tegenstander op deze avond is Pro Futsal Club. Deze ploeg wist verrassend tweemaal te winnen van  de koploper. De bezoekers moeten winnen, willen ze nog enige aansluiting houden met de eerste vier plekken.

Avanti /Keuning Advocaten neemt het op tegen de andere Friese club Drachtster Boys. De thuisploeg speelt voor het eerst in de eredivisie dus hoopt dit jaar veel ervaring op te doen. Het bezoekende team behoort al enige jaren tot de top van het zaalvoetbal. Nu staan zij op de 5e plek met 16 punten uit 9 wedstrijden. ‘

In Amsterdam start Zuidoost United tegen Team Alkmaar/Sportstart. De Amsterdamse vrouwen scoren vaak en krijgen veel doelpunten tegen. In de stand vinden we de ploeg op een keurige 3e plek met 21 punten uit 10 wedstrijden.

Tegenstander Team Alkmaar/Sportstars is gestart met nieuwe meiden in de eredivisie. De ploeg begon steeds beter te spelen in de eerste competitiehelft. Op dit moment bevinden zij zich op de 11e plek.

 

 

Het bericht Beslissende fase Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *