Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Coach en club PEC Zwolle per direct uitelkaar

carin-meesters-bakhuisDe dit seizoen aangestelde hoofdcoach van PEC Zwolle, Carin Meesters-Bakhuis, vertrekt per direct bij PEC Zwolle. Ze had nog een meerjarige verbintenis lopen maar het juiste gevoel om bij de nummer laatst van de eredivisionist werkzaam te blijven ontbrak.

Het was het eerste seizoen van Meesters bij PEC Zwolle Vrouwen. De club staat dus onderaan in de eredivisie met vijf punten uit veertien wedstrijden. ,,In de winterse evaluatie zijn we tot de conclusie gekomen dat het nog niet is geworden wat we er van verwacht hadden, maar dat er voldoende vertrouwen was om de positieve ontwikkeling door te zetten. Helaas heeft Carin nu besloten het contract te beĆ«indigen”, laat Arjan Jansen, directeur van Regio Zwolle United weten.

De komende periode zal assistent-trainer/coach Joran Pot de honneurs waarnemen. Over de definitieve opvolging neemt Regio Zwolle United later een besluit.

Het bericht Coach en club PEC Zwolle per direct uitelkaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *