Jaimy Ravensbergen leeft haar voetbaldroom


Jaimy Ravensbergen is uitgenodigd door de redactie van Sleutelstad, het radiostation van de Leiden, Duin & Bollenstreek. De 15 jarige speelt sinds dit seizoen voor de Jong ADO Den Haag dat uitkomt in de Topklasse.

Ze is behoorlijk succesvol met haar acties en doelpunten, ook in de tijd van DoCoS en viel snel op bij O15 en O16. En met het laatst team gaat ze binnenkort naar Portugal voor een stage. Ze verteld nog meer over haar ervaringen bij ADO Den Haag, hoe haar voetbalweek eruit ziet en haar toekomstige nieuwe teamgenoten bij de KNVB selectieteams.

Het bericht Jaimy Ravensbergen leeft haar voetbaldroom verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!