Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vivianne Miedema gaat een kinderboek uitbrengen!

Vivianne Miedema

Foto: Nienke van der Tak

Karakter Uitgevers en FlowSports maken met groot plezier bekend dat het non-fictie kinderboek van Vivianne Miedema, spits van Bayern München en het Nederlands elftal, in juni 2017 in de winkel zal liggen.

In het boek – met als werktitel Meidenvoetbal – zal Miedema haar persoonlijke tips en ervaringen op voetbalgebied delen. Het boek zal speels en ook informatief zijn en foto’s en illustraties zullen dan ook niet ontbreken.

Het heeft als doel om meisjes nog meer enthousiast te maken voor voetbal.

Wat moet je weten als je erover denkt om op voetbal te gaan of er binnenkort op gaat? Welke spullen heb je nodig? Wat zijn de spelregels? Hoe is het om te spelen in een team en wat voor posities zijn er? Wat kun je verwachten van een training? Welke trucs kun je leren en hoe gaat het als je op topniveau speelt? Hoe kun je je ouders ervan overtuigen dat je op voetbal mag? Wie spelen er in het Nederlands vrouwenelftal?

Vivianne Miedema (1996) speelt sinds de zomer van 2014 voor Bayern München in de Duitse Frauen Bundesliga. Eerder speelde ze van 2011 tot 2014 voor SC Heerenveen. Als international komt Miedema sinds 2013 uit voor het Nederlands elftal, waar ze een veel scorende spits is.

Deze zomer zal het Europees Kampioenschap voor vrouwen (WEURO) van 16 juli tot 6 augustus 2017 in Nederland plaatsvinden. Op zondag 16 juli 2017 opent Nederland het toernooi tegen Noorwegen in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Het bericht Vivianne Miedema gaat een kinderboek uitbrengen! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *