Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ADO Den Haag speelster helpt haar oude vereniging

Je hebt het vast wel gezien en of gelezen dat het clubgebouw van voetbalvereniging RKDEO (1e klasse C) is afgebrand. Uit onderzoek van de politie blijkt dat dit met opzet plaats heeft gevonden. En om haar oude teamgenoten en club te helpen heeft een actie bedacht.

Actie één bestaat uit een heel mooi ADO Den haag “Vrouwen” voetbalshirt gesigneerd door de gehele selectie en een uitnodiging om een wedstrijd van de ADO Den haag Vrouwen bij te wonen in de skybox (voor 2 personen).

En actie twee bestaat uit een mooie Dames Derbystar bal ook gesigneerd door door de gehele selectie en ook weer een uitnodiging om een wedstrijd van de ADO Den haag Vrouwen bij te wonen in de skybox (voor 2 personen).

De wedstrijd waar het om gaat is op vrijdag 10 Februari thuis tegen de PSV, dus één waar je bij moet zijn. Na de wedstrijd ontvang je het gesigneer shirt en bal van niemand minder dan Carmen Simonis.

Dus wil jij een mooi ADO Den haag Vrouwenvoetbalshirt of een mooie bal gesigneerd door al de ADO vrouwen en ook nog een wedstrijd in de skybox wil bijwonen doe dan een goed bod voor RKDEO op één van deze acties.

Wil je mee doen? Stuur dan een PB via Facebook (https://www.facebook.com/carmen.simonis.9).

Het bericht ADO Den Haag speelster helpt haar oude vereniging verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *