Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Pernis en Barcelona Soccer School gaan samenwerken

De zaalvoetbaltak van vv Pernis en stichting GOOD GAMES, waarvan Barcelona Soccer Schools de bekendste tak is, zijn per 1 januari 2017 in Rotterdam een samenwerkingsverband aangegaan. Beide voetbalafdelingen slaan hun handen ineen wat betreft de jeugd en jongvolwassenen op het gebied van talenttraining, wedstrijden, scouting, internationale toernooien en voetbalbelevenissen.

Komende periode zal al worden begonnen met evenementen die leiden tot unieke voetbalbelevenissen voor alle niveaus. Zoals spelen in het Camp Nou van FC Barcelona en selectietoernooien voor deelname aan BVO toernooien in binnen- en buitenland. De samenwerking zal zich niet beperken tot de onderbouw, maar vooral uiting vinden in de dames Eredivisie zaal van de KNVB, alwaar een naamswijziging de uitstraling geeft: vv Pernis / Barcelona Soccer Schools.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN BARCELONA SOCCER SCHOOLS

“In het ontstane voetbalschoollandschap in Nederland over de afgelopen tien jaar hebben wij met diverse labels een belangrijke rol gespeeld en zijn baanbrekend gebleken met nu algemeen bekende concepten”, spreekt de heer Muller namens de Barcelona Soccer School. Hij vervolgt; ”Daardoor is besloten om met GOOD GAMES wat staat voor Gericht Ontwikkelen Onder 1 Dak, Gezonde Ambitie Motivatie Educatie en Sport een organisatie te bouwen waar alle facetten die complementair zijn voor de voetballiefhebber ongeacht niveau, sekse, religie of afkomst, onder te brengen.

Barcelona Soccer Schools doet dat met het motto “Wij Leren Winnen in een Belevenis”. Van Zadelhoff vult hem daarin aan: “vv Pernis Zaalvoetbal is inderdaad complementair aan Barcelona Soccer Schools en visa versa.

Coördinator en coach van de dames zaal van vv Pernis, Sharon van Zadelhoff en Georgo Muller van Barcelona Soccer Schools spreken hun vertrouwen uit in deze mooie samenwerking.

Het bericht Pernis en Barcelona Soccer School gaan samenwerken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *