Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Buitenveldert MO15 ongeslagen kampioen

SC Buitenveldert MO15-1De blauwhemden van sc Buitenveldert MO15-1 zijn ongeslagen kampioen geworden in de hoofdklasse A. Een unieke prestatie van een team dat nog een team boven hun heeft, namelijk MO15 dat in de jongenscompetitie uitkomt. Het is dus een super knappe prestatie dat dit ‘tweede’ elftal kampioen is geworden op het hoogste niveau.

De MO15-1 van SC Buitenveldert onder leiding van Frans en Maxime Kreekel is zaterdag 14 januari ongeslagen kampioen geworden in de hoofdklasse A! Met maar liefst 49 doelpunten voor en 14 tegen is dit een geweldige prestatie van het team dat direct uitkomt onder het talententeam van Buitenveldert dat in de jongenscompetitie is ingedeeld.

Het bericht Buitenveldert MO15 ongeslagen kampioen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *