Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eshly Bakker vervangt Renate Jansen in Oranje

Renate Jansen heeft zich afgemeld voor het trainingskamp van Oranje. De FC Twente-speelster is ziek en kan niet naar Spanje afreizen. Bondscoach Sarina Wiegman heeft Eshly Bakker (FC Twente) toegevoegd aan de selectie.

Het Nederlands vrouwenelftal komt op maandag 16 januari bij elkaar voor een tiendaags trainingskamp in het Spaanse La Manga. Tijdens de trainingsstage speelt Nederland twee oefenwedstrijden. Op vrijdag 20 januari wordt in het Pinatar Stadion een oefeninterland gespeeld tegen Roemeniƫ en vier dagen later staat in hetzelfde stadion de wedstrijd Nederland-Rusland op het programma.

Het bericht Eshly Bakker vervangt Renate Jansen in Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *