Eshly Bakker vervangt Renate Jansen in Oranje

Renate Jansen heeft zich afgemeld voor het trainingskamp van Oranje. De FC Twente-speelster is ziek en kan niet naar Spanje afreizen. Bondscoach Sarina Wiegman heeft Eshly Bakker (FC Twente) toegevoegd aan de selectie.

Het Nederlands vrouwenelftal komt op maandag 16 januari bij elkaar voor een tiendaags trainingskamp in het Spaanse La Manga. Tijdens de trainingsstage speelt Nederland twee oefenwedstrijden. Op vrijdag 20 januari wordt in het Pinatar Stadion een oefeninterland gespeeld tegen Roemenië en vier dagen later staat in hetzelfde stadion de wedstrijd Nederland-Rusland op het programma.

Het bericht Eshly Bakker vervangt Renate Jansen in Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!