Real Madrid gaat vrouwenvoetbalelftal introduceren

De Spaanse redactie van Futbal AS weet te melden dat de voorzitter van Real Madrid, Florentino Perez, het groene licht heeft gegeven voor het introduceren van een vrouwenvoetbalelftal.

Wel is duidelijk dat er een behoorlijk budget zal moeten worden vrijgemaakt om een goede staf en selectie bij elkaar te kunnen krijgen. Naar schatting zal de Spaanse grootmacht een bedrag van 15 miljoen euro willen investeren om zo de concurrentie aan te gaan met FC Barcelona, die al jaren over een vrouwenelftal beschikken.

Het vrouwenvoetbal lijkt in ieder geval ook goed aan te slaan in Spanje. Wellicht dat andere clubs het voorbeeld van Real Madrid gaan volgen, zodat de competitie in de toekomst kan worden uitgebreid. Perez hoopt in ieder geval na het EK zijn vrouwelijke Galácticos publiekelijk te kunnen gaan presenteren.

Het bericht Real Madrid gaat vrouwenvoetbalelftal introduceren verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!