Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Toffe aftermovie zet Futsal #14 in het zonnetje

Zaterdag 7 januari 2017 was het dan eindelijk zover: de vierde editie van het Ladies Futsal #14 Toernooi. In de sporthallen van Omnium in Goes werd er een dag- en avondprogramma verzorgd voor de deelnemende teams. Het toernooi is bedoeld om meiden de kans te geven om als (gelegenheids)team te voetballen in de zaal.

Na wederom een succesvolle editie zal de organisatie binnenkort de datum bekend gaan maken voor de veelbelovende jubileum editie. In 2018 zal het Ladies Futsal #14 toernooi voor het vijfde achtereenvolgende jaar plaatsvinden. In ieder geval kan er nu alvast genoten worden van de toffe aftermovie, gemaakt door Tess Wagenaar.

 

Het bericht Toffe aftermovie zet Futsal #14 in het zonnetje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *