Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vera Pauw als gastspreker naar Zwitserland

Een unieke samenwerking tussen ‘Female Coaching Netwerk’ en ‘The Inside Game’ heeft Vera Pauw weten te strikken als spreker.

De organisatie is verheugd dat ze één van de meest invloedrijkste coaches op het podium te weet te krijgen. “Vera is van wereldklasse als sportvrouw, als coach en als spreker en we zijn blij dat ze haar kennis met ons komt delen”, aldus de oprichter en organisator van de “Inside Game Coaching Conference”.

The Inside Game is een 2-daags interactieve conferentie met workshops voor coaches en jonge sporters die richten op de ontwikkeling van de emotionele en psychologische aspecten van coaching.

Verder komen o.a. thema’s als expertise en motivatie om een positieve invloed op jonge sporters te hebben zodat prestaties verder verbeteren en het zelfvertrouwen verbeterd.

Het is een unieke kan om hierbij aanwezig te zijn van 26 tot 27 januari. Wil je in Lausanne (Zwitserland) aanwezig zijn, neem dan contact op met Cindy Burwell (cindy.burwell@gmail.com of +41 78 825 1333) of check de site voor meer informatie hier.

Het bericht Vera Pauw als gastspreker naar Zwitserland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *