Social Talk – Dekker en Geurts zijn weer vrienden

Toen rivalen, nu vrienden
Als je onze website dagelijks in de gaten houdt, kan het je niet zijn ontgaan; de OranjeLeeuwinnen zijn op trainingsstage in La Manga. Ook Anouk Dekker (Montpelier) en Loes Geurts (PSG) behoren tot de selectie. Afgelopen weekend stonden ze nog tegenover elkaar in de Franse competitie. Die wedstrijd eindigde met 2-1 in het voordeel van Anouk Dekker.

Finally arrived in La Manga with @loes.geurts Afgelopen weekend nog tegenstanders nu teamgenoten bij de @oranjeleeuwinnen #mhsc #psg #d1f #voorbereiding #ONSEK #oranjeleeuwinnen #lamanga 🔶

A photo posted by Anouk Dekker (@anoukdekker86) on

Carmen de Mare blijft bewegen
Anders dan haar foto doet vermoeden, blijft Carmen de Mare – speler van Heerenveen – in beweging. Het 19-jarige talent ziet er op de foto in ieder geval gefocust uit. Dat komt goed van pas, want Sc Heerenveen hervat de competitie op 2 februari tegen koploper Ajax.

Keep moving✌🏻🔥

A photo posted by Carmen (@carmendemare) on

Van den Berg klaar voor oefenwedstrijd
Een topspeler als Mandy van den Berg mag natuurlijk niet ontbreken in de selectie van de OranjeLeeuwinnen. De aanvoerder van het Nederlands Elftal geeft in haar Instagram-update klaar te zijn voor de oefenwedstrijden tegen Roemenië en Rusland. Succes, Mandy!

Yes! It's time for a training camp with the @oranjeleeuwinnen in Spain! 20/1 Romania-The Netherlands. 24/01 Russia-The Netherlands. 🔶🇾🇪 #ONSEK #OranjeLeeuwinnen #Oranje #nationalteam #lamanga #voetjesvandevloer

A photo posted by Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) on

HAHA! Voetbalhumor op trainingskamp Sc Heerenveen
De selectie van Sc Heerenveen is momenteel op trainingskamp in Oisterwijk. Naast het harde trainen is er gelukkig voldoende tijd om lol met elkaar te maken. Zo bewijst Laura Strik met haar teamgenoten. Geniet van dit komische kwartet.

🤙 #trainingskamp @kim_velzen @kerstin_casparij @wielledouma

A video posted by Laura Strik (@lauraaatjes) on

 

 

Het bericht Social Talk – Dekker en Geurts zijn weer vrienden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!