Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Spanning om 4e plaats Eredivisie zaalvoetbal

FC Gelre – KTP Nieuw Roden
De strijd tussen FC Gelre en KTP Nieuw Roden leverde een spannende strijd op. De Gelderse ploeg startte uitstekend en kwam nog voor rust op een 2-0 voorsprong. KTP Nieuw Roden liet zich echter niet uit het veld slaan en vond nog voor rust de aansluitingstreffer.

In de tweede helft wist Angela van Rooy het verschil weer op twee te brengen door na een fraaie aanval de 3-1 binnen te schieten. KTP Nieuw Roden toonde aan over bijzonder veel veerkracht te beschikken en wist het tij te keren. Een achterstand van 3-1 werd omgebogen naar een 3-5 overwinning. Hierdoor zakt de thuisploeg van de 4e naar de 6e plek.

Avanti/Keuning Advocaten – Drachtster Boys
De Friese derby in Stiens tussen Avanti/Keuning Advocaten en Drachtster Boys eindigde in een ruime overwinning voor de bezoekende ploeg.  Coach Sytse van der Heide was wel tevreden over het spel van de thuisploeg, maar ziet dat er duidelijk verschil is tussen de Hoofdklasse en de Eredivisie. Het werd 0-5 door doelpunten van Jessie Prijs (2), Lotte Donath, Bernou Hylkema en Vera Veelers. De ploeg van Symen Abe Hoekstra komt daarmee op de 4e plek.

Reiger Boys/De Treffer – Pernis
Koploper vv Pernis/ Barcelona Soccer School wist bij Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau te winnen. Milenca van Ee scoorde driemaal in deze wedstrijd. Coach Wouter Moraal was tevreden over het spel van zijn ploeg. Het was Lotte Bijl die in de wedstrijd nog voor de 1 -3 zorgde.

Drs. Vijfje – Pro Futsalclub
Spanning in sensatie in Groningen.  Pro Futsal Club nam een 1-3 voorsprong bij Drs .Vijfje in Groningen. De studentes vochten zich terug en wisten uiteindelijk met 4-3 te winnen. Dit betekent dat zij op de 5e plek komen met evenveel punten als de nummer 4.

Het bericht Spanning om 4e plaats Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *