Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

vrouwenvoetbalnieuws.nl is vernieuwd

Het belooft een belangrijk jaar te worden voor het vrouwenvoetbal in Nederland. Op professioneel vlak wordt het EK in eigen land gespeeld en op recreatief niveau is er de verdere ontwikkeling van de snelst groeiende sport van Nederland. Wij geloven dat een professioneler nieuwsplatform een positieve bijdrage kan leveren aan alle ontwikkelingen van het vrouwenvoetbal.

Er is veel tijd gestoken in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website. Vooral onze mobiele gebruikers zullen verrast zijn, aangezien de website een volledig responsive design heeft. Ook is er nagedacht over de opzet van de competitiepagina’s en de indeling van de nieuwsberichten, zodat navigeren en het zoeken van informatie een stuk makkelijker is geworden.

Wij zijn erg trots op onze nieuwe website en gaan er alles aan doen om ook in 2017 altijd als eerste het laatste nieuws te brengen over vrouwenvoetbal.

Het bericht vrouwenvoetbalnieuws.nl is vernieuwd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *