Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Eindhoven op sportief stageweekend

De selectie van FC Eindhoven heeft afgelopen weekend een trainingskamp in Asten belegd. De selecties VR1 en VR2 verbleven in het Hotel Nobis, maar hadden pech met het weer.

Net op het moment dat buiten trainen door de weersomstandigheden geen optie is. Dat is even pech hebben. Toch hebben de dames een mooi en zinvol weekend gehad. Na een goed verzorgd ontbijt stond de zaterdag in het teken van spinnen, roeien, zwemmen en na de lunch een buiten training op het kunstgras van Olympia Boys.

De zaterdag is afgesloten met een onvergetelijke feestavond. De zondag stond in het teken van een indoortoernooi in Someren en het weekeinde werd afgesloten op de nieuwjaarsreceptie van FC Eindhoven AV.

Met deze stage stomen beide teams zich klaar voor de tweede helft van het seizoen. Sterker nog, voor VR1 staat de achtste finale van de beker tegen Heerenveen al snel op het programma. Deze wedstrijd wordt op 29 januari gespeeld. Beide teams van FC Eindhoven maken nog kans op promotie en zijn klaar voor de hervatting van de competitie(s).

Het bericht FC Eindhoven op sportief stageweekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *