Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Reiger Boys MO19 al 40 wedstrijden ongeslagen

Najaarskampioen worden zonder te spelen. Dat overkwam Reiger Boys MO19 afgelopen zaterdag.

De kampioenswedstrijd tegen VVIJ in IJsselstein werd wegens de weersomstandigheden (sneeuw op het veld) afgelast. Omdat het de laatste wedstrijdronde in de najaarscompetitie was, werd het Reiger Boys team onbedreigd najaarskampioen.

In de voorjaarscompetitie zullen de meiden er hard aan gaan werken om een bijzondere reeks wedstrijden voort te zetten. Het MO19 team is nu 40 officiële competitie- en beker wedstrijden achter elkaar ongeslagen. Vorig seizoen als MB1 en dit seizoen als MO19-1. Beide seizoenen in de Hoofdklasse, het hoogst mogelijke niveau op deze leeftijd. Omdat het team vrijwel ongewijzigd is t.o.v. vorig seizoen kun je spreken van een ononderbroken reeks die is neergezet door hetzelfde team.

Van die 40 wedstrijden werden er 37 gewonnen en werd slechts 3 keer gelijkgespeeld. In die 40 wedstrijden werden er slechts 30 tegengoals geïncasseerd en werd maar liefst 265 keer gescoord. Reiger Boys kan in de toekomst hopelijk nog veel plezier gaan beleven aan deze talentvolle generatie.

Het bericht Reiger Boys MO19 al 40 wedstrijden ongeslagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *