Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De tweede trainingsdag in La Manga in beeld

Ook vandaag nemen we jullie mee naar het Spaanse La Manga waar de OranjeLeeuwinnen zich voorbereiden op het EK in eigen land. Daar waar gisteren de eerste training in het openbaar werd afgelegd was er vandaag – om 12.00 uur – een besloten training.

Verjaardagstaart voor Dominique Janssen
We beginnen het overzicht met het avondprogramma van gisteren. Je kon er haast niet omheen, maar Dominique Janssen blies gisteren 22 kaarsjes uit. Een leuke gelegenheid om – als selectie zijnde – een lekkere taart te geven. Laten we hopen dat Dominique wel gedeeld heeft, anders kon het vandaag wel eens een zware training zijn geweest.

Thank you for all the birthday wishes! #cake @oranjeleeuwinnen

A photo posted by Dominique Janssen (@dominiquejanssennl) on

De dag begon nog wel zo mooi
Aan onderstaande Instagram update van Sherida Spitse te zien was er vanochtend nog weinig van het winterse weer te merken. Dat zou later vandaag zeker veranderen. Het staat in ieder geval vast dat de dames een prachtig uitzicht hebben vanaf hun hotelkamer.

Sneeuw in Spanje
Hier had de organisatie van dit trainingskamp waarschijnlijk geen rekening mee gehouden; sneeuw. Bij Spanje en La Manga denk je toch vooral aan een heerlijk weertje met volop zon. Op deze foto zie hoe Vivianne Miedema, Shanice van de Sanden en Jackie Groenen aan het koukleumen zijn.

https://www.instagram.com/p/BPaLnkRjNyt/

Voldaan gevoel na training
Dat het de hele dag slecht weer was is aan deze foto van Anouk Dekker te zien. Toch staat ze samen met de andere dames met een voldaan gevoel op de foto. Hoe de training er exact uitzag is helaas niet bekend. Naar aanloop van de wedstrijd tegen Roemenië wilde Wiegman ongetwijfeld in alle rust werken aan wat patronen en spelsituaties.

Training done ✅☃️ #dutchies #lamanga #ONSEK #nike #footbal

A photo posted by Anouk Dekker (@anoukdekker86) on

Morgen staat er opnieuw een training op het programma. Om 11.30 uur zal de selectie zich dan echt gaan voorbereiden op de wedstrijd tegen Roemenië. Wij zijn benieuwd of we morgen op de training al kunnen zien wat de basisopstelling voor aanstaande vrijdag zal worden.

 

Het bericht De tweede trainingsdag in La Manga in beeld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *