Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Contractverlenging trainer Nooit Gedacht

Nooit Gedacht en Albert van der Wal hebben het contract bij Vrouwen 1 met 1 jaar verlengd. Beide partijen zijn erg tevreden over hoe het gaat, ondanks de lage klassering op de ranglijst. De groep is erg enthousiast over Albert en sprak zich dan ook unaniem uit voor een langer verblijf van de oefenmeester uit Westervoort die hiermee zijn tweede jaar in gaat.

Ook voor Vrouwen 2 staat volgend jaar weer het zelfde gezicht voor de groep. Rik Hoeben heeft aangegeven ook nog een derde jaar actief te willen zijn bij de vrouwen. Vrouwen 2 staat voor het eerst in de geschiedenis in de 3e klasse en draait naar behoren. De technische commissie is erg tevreden over de begeleiding van Rik bij dit jonge team, dat steeds meer het opleidingsteam van Vrouwen 1 wordt.

Het bericht Contractverlenging trainer Nooit Gedacht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *