Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gezusters Van Dongen presenteren Koningsspelen 2017

De Koningsspelen worden dit jaar al voor de vijfde keer op rij georganiseerd. Op vrijdag 21 april 2017 staat dit sportieve evenement geheel in het teken van ‘feest’; het thema van deze sportieve dag. Het lustrum wordt gevierd met een gezond ontbijt, een muzikale warming-up en een koninklijke sportdag.

Merel van Dongen zal, samen met haar zussen, de Koningsspelen organiseren. De familie van Dongen is bijzonder sportief aangelegd. De zussen spelen voetbal, rugby en basketbal. Het blijft niet alleen bij de presentatie op de dag zelf. Ook nemen ze de diverse journaals op zich die in aanloop naar dit geweldige evenement gemaakt worden.

Het bericht Gezusters Van Dongen presenteren Koningsspelen 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *