Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Grote Teddy Bear Toss actie bij PEC Zwolle

Op vrijdag 3 februari speelt PEC Zwolle Vrouwen tegen ADO Den Haag Vrouwen. Wij nodigen de amateurverenigingen uit de regio Zwolle graag uit om te komen kijken naar deze wedstrijd.

Teddy Bear Toss & Nieuw Zwols toeschouwersrecord

De Teddy Bear Toss is een traditie uit de ijshockey wereld in Amerika, maar deze wedstrijd gaan wij het ook proberen. Wij willen jullie vragen om allemaal een knuffel mee te nemen naar de wedstrijd. Als het eindsignaal klinkt mogen jullie allemaal tegelijk de knuffels het veld op gooien. De knuffels worden verzameld en door PEC Zwolle rondgebracht naar verschillende goede doelen. We hopen op zoveel mogelijk knuffels, zodat we heel veel kinderen blij kunnen maken. Jullie kunnen op social
media meekijken en meepraten met de hashtags: #TeddyBearToss en #SamenPECZwolle.

Ook doen wij deze wedstrijd een poging om een nieuw Zwolse toeschouwersrecord te vestigen bij een wedstrijd van PEC Zwolle Vrouwen, waarbij wij inzetten op ten minste 5000 toeschouwers.

Win een voetbalclinic met je elftal

De week van 28 januari tot 3 februari is de week van de vitaliteit. Alles staat in het teken van een gezonde levensstijl. De week wordt afgesloten met de wedstrijd van PEC Zwolle Vrouwen tegen ADO Den Haag Vrouwen. Wij zouden het heel gaaf vinden als jullie ons komen aanmoedigen. Daarom verloten wij onder alle aanmeldingen een voetbalclinic in het MAC3PARK stadion.

Knuffel mee = gratis entree!

Zien we jullie in het MAC3PARK stadion 3 februari? Meld je dan uiterlijk maandag 30 januari aan door een e-mail te sturen naar peczwollevrouwen@peczwolle.nl en geef door met hoeveel jullie komen. We ontvangen het liefst één mail per vereniging of elftal. Dan zorgen wij ervoor dat de kaarten op de wedstrijddag klaar liggen in onze fanshop. Wij rekenen er dan natuurlijk wel op dat iedereen een knuffel meeneemt. Zo niet, dan geldt de reguliere kaartverkoop.

Aanvang

De wedstrijd begint om 19.30 uur en je kunt via de hoofdingang (zijde Ceintuurbaan) van het MAC3PARK stadion naar binnen en plaats nemen op de hoofdtribune. Het stadion is vanaf 18.30 uur geopend. Kunnen wij op jullie rekenen bij het aanmoedigen van PEC Zwolle Vrouwen? Graag tot ziens op vrijdag 3 februari!

Het bericht Grote Teddy Bear Toss actie bij PEC Zwolle verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *