Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje Onder 19 vanmiddag tegen Ierland

Het Nederlands elftal Onder 19 verblijft deze week in Portugal voor een oefentoernooi. Naast Nederland en Portugal zijn ook Ierland en Zwitserland van de partij. Vanmiddag om 16.00 uur is de aftrap tussen onze Oranje Leeuwinnen en Ierland.

KNVB-coach Jessica Torny heeft voor dit toernooi de volgende 23 speelsters geselecteerd:

Jamie Altelaar (CTO Amsterdam Talentteam), Eva van Deursen (CTO Eindhoven Talentteam), Caitlin Dijkstra (CTO Eindhoven Talentteam), Kayleigh van Dooren (CTO Eindhoven Talentteam), Nathalie van de Heuvel (sc Heerenveen), Chelsea Kenton (CTO Amsterdam Talentteam), Lize Kop (CTO Amsterdam Talentteam), Nance van de Meer (ADO Den Haag), Nadine Noordam (ADO Den Haag), Aniek Nouwen (PSV), Silvie van der Plas (CTO Amsterdam Talentteam), Nikki Ridder (ADO Den Haag), Mijke Roelfsema (ADO Den Haag), Quinty Sabajo (CTO Amsterdam Talentteam), Kay-Lee de Sanders (CTO Amsterdam Talentteam), Cherise Schelts (Telstar), Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle), Joëlle Smits (CTO Eindhoven Talentteam), Noah Waterham (CTO Amsterdam Talentteam), Asleigh Weerden (CTO Amsterdam Talentteam), Jacintha Weimar (Bayern München), Vera ten Westeneind (CTO Eindhoven Talentteam), Danique Ypema (CTO Amsterdam Talentteam).

Op de stand-by lijst staan:

Romy Dalebout (Jong ADO Den Haag), Rebecca Doejaaren (PEC Zwolle), Bente Jansen (FC Twente) en Sabine Kuilenburg (ADO Den Haag).

Het bericht Oranje Onder 19 vanmiddag tegen Ierland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *