Be Quick 1887 op zoek naar hoofdtrainer

Groninger Sport Vereniging Be Quick 1887 is op zoek naar een hoofdtrainer voor het allereerste vrouwenelftal in de geschiedenis van de club. De vacature betreft het seizoen 2017-2018, waar het elftal zal gaan beginnen in de 5e klasse. Het gaat om een groep enthousiaste jonge meiden die staan te popelen om de clubkleuren te verdedigen.

De club verwacht van een trainer-coach het volgende:

  • Affiniteit met vrouwenvoetbal
  • Twee trainingen per week (maan- en donderdagavond)
  • Coaching bij de wedstrijd op zaterdag
  • Enthousiasme om met een jonge groep speelsters te gaan werken

Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor een groep jonge en gemotiveerde meiden? En wil jij de eerste vrouwentrainer ooit zijn bij G.S.V. Be Quick 1887? Stuur dan je motivatie + CV naar damesvoetbal@bequick1887.nl. Voor verdere vragen kunt u ook mailen naar dit mailadres of contact opnemen met de coördinatie vrouwenvoetbal telefoonnummer: 06-27830908 (Aron Strengholt).

 

Het bericht Be Quick 1887 op zoek naar hoofdtrainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!