Debuut van bondscoach Sarina Wiegman

Ze heeft al een paar keer het Nederlands Elftal mogen aansturen als interim bondscoach, maar vandaag is het dan zover. Sarina Wiegman is de eindverantwoordelijke in haar eerste officiële wedstrijd als de nieuwe bondscoach van de Oranje Leeuwinnen. In het tiendaagse trainingskamp in La Manga wordt vandaag tegen Roemenië gespeeld en aanstaande dinsdag tegen Rusland. Beide duels worden gespeeld in het in het Pinatar Stadion.

De selectie van Oranje:

Lineth Beerensteyn (FC Twente), Eshly Bakker (FC Twente), Mandy van den Berg (Reading FC), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (Achilles’29), Sisca Folkertsma (PSV), Loes Geurts (Paris Saint Germain), Stefanie van der Gragt (Bayern München), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Dominique Janssen (Arsenal), Jeslynn Kuijpers (PSV), Vanity Lewerissa (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (FC Rosengard), Tessel Middag (Manchester City), Vivianne Miedema (Bayern München), Jill Roord (FC Twente), Shanice van de Sanden (Liverpool FC), Sherida Spitse (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal), Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

De selectie van Roemenië:

Andreea Paral (Atletico Madrid/KP), Roxana Oprea (Olimpia Cluj/KP), Andreea Corduneanu (Olimpia Cluj), Lidia Havriştiuc (Olimpia Cluj), Teodora Meluta (Olimpia Cluj), Maria Ficzay (Medyka Konin – Polen), Brigitta Goder (Gyor – Hongarije), Ana Maria Gorea (ASA Targu Mures), Ioana Bortan (Olimpia Cluj), Stephanie vatafu (Olimpia Cluj), Andreea Voicu (Olimpia Cluj), Adina Giurgiu (Olimpia Cluj), Carmen Ciobanu (Olimpia Cluj), Melinda Nagy (Olimpia Cluj), Dariana Indrei (Olimpia Cluj), Loredana Popa (Olimpia Cluj), Cristina Carp (Olimpia Cluj), Mara verslaan (Olimpia Cluj) en Florentina Olar (Fortuna Hjørring).

Het bericht Debuut van bondscoach Sarina Wiegman verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!