Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Van de Sanden praat bij in Spanje

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in de levens van onze helden. In deze terugkomende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer o.a. met Loïs Oudemast en Jeslynn Kuijpers.

Loïs Oudemast gaat verhuizen

Wat leuk! Ajax speelster Loïs Oudemast heeft vandaag haar handtekening gezet onder een wel heel speciaal contract. Ze heeft namelijk een nieuw stulpje weten te vinden. Gefeliciteerd, Loïs.

📝🏠💞

Een foto die is geplaatst door Lois Oudemast (@loisoudemast) op

Babiche Roof straalt in haar nieuwe shirt

Babiche Roof is buiten de voetbalvelden ook enorm actief. Zo heeft de speelster van Telstar bijvoorbeeld een eigen webwinkel, waar ze onder andere sieraden, accessoires én dit leuke shirtje verkoopt.

Shanice van de Sanden loopt teamgenoot tegen het lijf

De Engelse vrouwen zijn zich ook aan het voorbereiden in La Manga en dat bood Shanice van de Sanden de kans om even een bezoekje te brengen aan Gemma Bonner. Beide speelsters komen uit voor Liverpool Ladies en laten zien dat ze het goed met elkaar kunnen vinden.

Jeslynn Kuijpers laat haar strijdvaardige kant zien

Vandaag stond de oefenwedstrijd tegen Roemenië op het programma (7-1 winst). Vanuit het Spaanse La Manga herinnerde Jeslynn Kuijpers iedereen er nog maar eens aan dat dit affiche op de agenda stond.  Ze leek er zelf in ieder geval helemaal klaar voor te zijn.

Matchday: Roemenië – Nederland 🔸 #oranjeleeuwinnen #lamanga

Een foto die is geplaatst door Jeslynn Kuijpers (@jeslynnk) op

 

 

Het bericht Social Talk – Van de Sanden praat bij in Spanje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *