Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Strijd om plek vier barst los in Eredivisie zaalvoetbal

De vrouwenteams in de Eredivisie zaal knokken om plaats vier, daar valt haast iedere week namelijk een andere naam te vinden. Dit illustreert dan ook hoe hard er gestreden wordt om deze plek te bemachtigen, want de top-4 zal aan het einde van het seizoen de wedstrijden om de schaal gaan spelen. Nu staat Drachtster Boys met 19 punten uit 10 wedstrijden op deze plek. Na vrijdag kan dit echter zomaar weer anders zijn. Drs. Vijfje, de tegenstander van aankomende vrijdag, heeft namelijk dezelfde cijfers en staat op de 5e plek.

Koploper vv Pernis/Barcelona Soccer Schools krijgt bezoek van de nummer 6, FC Gelre. De Schiedammers verloren dit seizoen slechts een keer. De Gelderse vrouwen maken ook nog steeds kan op de 4e plaats. Zij staan op slechts 2 punten van Drachtster Boys.

KTP Nieuw Roden staat met 24 punten uit 10 wedstrijden op de 2e plek. Deze week ontvangt staat de thuiswedstrijd tegen Avanti/Keuning Advocaten, de nummer 10, op het programma. De eerste wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor de Drentse vrouwen.

In Alkmaar speelt Team Alkmaar/Sportstars tegen Hovocubo. De thuisploeg wist vorige week bijna te verrassen tegen Zuidoost United. Ook deze week zal het team van Calvin Timmer de bezoekers onder druk proberen te zetten. De ploeg uit Hoorn staat op de 8e plek met 11 punten uit 10 duels. Afgelopen periode werd bekend dat Dick van Stralen is toegetreden tot de technische staf.

Het bericht Strijd om plek vier barst los in Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *