Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van Oorschot: “Blij dat ik bij deze club mag spelen!”

Achilles’ 29 heeft zich per direct weten te versterken met Romy van Oorschot. Ze heeft haar handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2018 en zal dus na de winterstop te bewonderen zijn onder leiding van trainer-coach Judith Thijssen. Van Oorschot, aanvalster van beroep en studerend aan de Johan Cruyff College te Nijmegen, komt over van de A1 van DVG Liempde.

De kersverse aanwinst geeft aan dat ze het al enorm naar haar zin heeft bij Achilles ’29 en dat ze het heel erg goed kan vinden met de technische staf, begeleiding en vooral haar teamgenoten. Uiteraard hoopt ze in 2017 met haar nieuwe team te kunnen gaan vlammen om zo de supporters te vermaken.

Van Oorschot speelde bij haar vorige vereniging al een aantal keer mee bij de vrouwenafdeling. Die kans kreeg ze al toen ze in de C1 zat, maar uiteindelijk viel het aanbod van de club uit Groesbeek niet te weigeren. Met de A1 van Liempde bevond ze zich op een keurige 4e plaats in de 1e Klasse. Tevens was ze als speelster ook al actief voor de KNVB onder andere bij O11, O13 en O15.

Het bericht Van Oorschot: “Blij dat ik bij deze club mag spelen!” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *