Een historische wedstrijd tussen Frankrijk en Zuid-Afrika

Komende zondag spelen Frankrijk en Zuid-Afrika tegen elkaar op La Réunion. Waar zeg je? La Réunion, een eiland en een Frans overzees departement in Afrika, ten oosten van Madagaskar en ten westen van Mauritius.


Zuid-Afrika speelde een keer gelijk, won een keer en verloor drie van haar laatste vijf wedstrijden. Al deze wedstrijden werden gespeeld tijdens het Afrikaans kampioenschap, Africa Women Cup of Nations, waar het in de halve finale verloor van Ghana (1-0).

Frankrijk won twee van haar laatste vijf wedstrijden, speelde er twee gelijk en verloor met 1-0 van Canada in een oefeninterland. Haar andere oefenwedstrijd tegen Albanië met 6-0 werd gewonnen. Het is de eerste keer dat beide landen elkaar treffen.

Het bericht Een historische wedstrijd tussen Frankrijk en Zuid-Afrika verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!