Bakker en Van Dongen verlaten trainingskamp Oranje

Eshly Bakker en Merel van Dongen verlaten het trainingskamp van de Oranjevrouwen. FC Twente-speelster Bakker heeft tijdens een training een voetblessure opgelopen en Van Dongen (Ajax) kampt met een knieblessure. Beide speelsters zijn niet inzetbaar voor de oefenwedstrijd van aanstaande dinsdag tegen Rusland. Bondscoach Wiegman roept geen nieuwe speelsters op.

Oranje verblijft momenteel voor een tiendaags trainingskamp in het Spaanse La Manga. Vrijdag 20 januari boekte Nederland een 7-1 overwinning op Roemenië. Op 24 januari spelen de OranjeLeeuwinnen een oefenduel tegen de Russische voetbalvrouwen. De wedstrijd, die wordt gespeeld in de Pinatar Arena in San Pedro del Pinatar, start om 15.00 uur.

Het bericht Bakker en Van Dongen verlaten trainingskamp Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!