Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

sv Venray Ladies Cup 2017 toernooi

In 2017 organiseert SV Venray op 3 en 4 juni 2017 voor de 12e keer de SV Venray Ladies Cup, een 2 daags internationaal voetbaltoernooi voor Vrouwen, MO19 (MO19 nemen bij onvoldoende inschrijvingen deel aan het Dames toernooi) , Meisjes O17 (11-tallen) , Meisjes O15 (11-tallen) en Meisjes O13 (7-tallen).

Het toernooi wordt in 2017 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 12 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.

SV Venray Ladies Cup

De SV Venray Ladies Cup is een 2 daags internationaal jeugdtoernooi voor Dames en Meisjes. Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 54 teams mogen begroeten uit Engeland, Duitsland en Nederland. In 2017 hopen wij eveneens op deelname van teams uit deze landen en mogelijk meerdere landen.

Op de website kunt u up to date volgen wie er bij uw categorie zijn aangemeld. Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt EUR 25,00 per team, ieder team ontvangt een beker. Tevens bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van onze campingfaciliteiten.

Mogelijkheden per dag Prijs
Eigen tent sportpark (per persoon per nacht) EUR 7,50
Organisatietent incl.bodem sportpark ( per persoon per nacht) EUR 15,00
Ontbijt per persoon/ zaterdag EUR 5,50
Ontbijt per persoon/zondag EUR 5,50
Dinerbuffet op vrijdag EUR 12,50
Barbecue op zaterdag EUR 12,50

De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op de vrijdag- als zaterdagavond vindt er een Mega-disco plaats in de kantine voor alle deelnemers en leden van SV Venray. Voor reservering verwijzen wij naar het formulier overnachtingen op onze website.

Dus wil je samen met je team het voetbalseizoen op een leuke wijze afsluiten, schrijf je dan nú in voor één van Nederlands leukste internationale voetbaltoernooien: de SV Venray Ladies Cup 2017!

Voor informatie en/of opgave Ladies Cup:

Peter Camps
tel: 0031(0)6 27534227
email: ladiescup@svvenray.nl

Het bericht sv Venray Ladies Cup 2017 toernooi verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *