Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature voor trainer in de tweede klasse

RKVV Velsen in Driehuis is voor komend seizoen op zoek naar een trainer(ster) voor het eerste vrouwenteam. Het elftal is het afgelopen jaar geheel vernieuwd en heeft dit seizoen vooral gebruikt om een basis te leggen voor de komende jaren. De verwachting is dat het team, dat op dit moment nog eerste klasse speelt, komend seizoen zal uitkomen in de tweede klasse. De doelstelling zal zijn om bovenin deze tweede klasse te gaan meedraaien.

Gezocht wordt naar een enthousiaste trainer(ster) die in ieder geval in het bezit is van TC3 en die beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Het uitgangspunt bij RKVV Velsen is om goede resultaten hand in hand te laten gaan met spelplezier. Het vrouwenvoetbal vormt bij RKVV Velsen een speerpunt voor de komende jaren. Recent is daartoe onder meer een samenwerkingsverband met de vrouwentak van voetbalvereniging Telstar aangegaan.

Velsen biedt een stabiele en prettige werkomgeving, met uitstekende faciliteiten. Salaris in overleg te bepalen.

Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan contact op met de coördinatrice vrouwenvoetbal RKVV Velsen, Nicole Cuvelier, emailadres: ncuvelier@quicknet.nl of telefoonnummer: 06-31933776. Klik hier voor nadere informatie over RKVV Velsen en het vrouwenvoetbal binnen de vereniging.

Het bericht Vacature voor trainer in de tweede klasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *