Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VV Oene opzoek naar twee coaches

Voetbalvereniging Oene heeft een rijke historie op het gebied van vrouwenvoetbal. Door de explosieve groei van het meiden- en vrouwenvoetbal zet vv Oene hoog in op deze afdeling binnen de club.

In nagenoeg elke leeftijdscategorie speelt inmiddels een meiden- of vrouwenteam. Momenteel telt vv Oene twee vrouwenteams. Aankomend seizoen komen er vanuit de jeugd maar liefst 12 speelsters door en het seizoen erop zelfs 14.

Voor het seizoen 2017-2018 zijn zij dan ook op zoek naar twee ambitieuze vrouwentrainers (m/v) die het talent naar een hoger plan kunnen tillen. Ervaring met meiden- en/of vrouwenvoetbal is een pré, maar geen vereiste. Voor een sollicitatie of vragen kun je terecht bij Ellen van de Streek, bestuurslid vrouwenafdeling vv Oene.

Tel. 06-57705293
Mail: ellenvandestreek@hotmail.com

Het bericht VV Oene opzoek naar twee coaches verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.