Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Speelstad Tilburg zoekt een junior EK ambassadeur!

Wil jij, naast Kirsten van de Ven, de junior EK ambassadeur worden van Speelstad Tilburg? Wij zijn op zoek naar een meisje (liefst tussen de 10 en 17 jaar) die ervaring heeft met social media. En natuurlijk helemaal gek is van voetbal en het EK. Ben jij dit? Maak dan een leuk filmpje waarin je laat zien waarom we jou moeten kiezen als junior ambassadeur.

Mail dit filmpje naar sportmarketing@tilburg.nl of zet het op je eigen instagram en tag @weuro2017tilburg in je bericht. Stuur je filmpje vóór 1 februari 2017 op, in de week van 6 februari nemen wij contact op met de winnaar.

Het bericht Speelstad Tilburg zoekt een junior EK ambassadeur! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *