Van der Gragt verlaat trainingskamp Oranje

Bondscoach Sarina Wiegman kan vanmiddag geen beroep doen op Stefanie van der Gragt. De verdediger van Oranje en Bayern München kampt met knieklachten en vliegt vandaag terug naar München. De wedstrijdselectie voor Nederland-Rusland (15.00 uur in San Pedro del Pinatar) bestaat nu uit 21 speelsters.

Het duel tegen de Russische internationals betekent de afsluiting van het tiendaagse trainingskamp in La Manga. Op vrijdag 20 januari jl. won Oranje de oefenwedstrijd tegen Roemenië met 7-1. Morgen, woensdag 25 januari vliegt het team terug naar Nederland.

Het bericht Van der Gragt verlaat trainingskamp Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!