Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van der Gragt verlaat trainingskamp Oranje

Bondscoach Sarina Wiegman kan vanmiddag geen beroep doen op Stefanie van der Gragt. De verdediger van Oranje en Bayern München kampt met knieklachten en vliegt vandaag terug naar München. De wedstrijdselectie voor Nederland-Rusland (15.00 uur in San Pedro del Pinatar) bestaat nu uit 21 speelsters.

Het duel tegen de Russische internationals betekent de afsluiting van het tiendaagse trainingskamp in La Manga. Op vrijdag 20 januari jl. won Oranje de oefenwedstrijd tegen Roemenië met 7-1. Morgen, woensdag 25 januari vliegt het team terug naar Nederland.

Het bericht Van der Gragt verlaat trainingskamp Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *