Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Baronie zoekt een oefentegenstander

Vanwege een afzegging is Baronie vrouwen 1 met spoed op zoek naar een nieuwe tegenstander voor een oefenwedstrijd. Aanstaande zondag kan er vanaf 14.15 uur bij de Bredase club gespeeld worden. Een eventuele uitwedstrijd en het exacte tijdstip zijn bespreekbaar.

De club uit Breda pakte voor de winterstop veel punten en staat er goed voor in de strijd om de tweede periodetitel. Zondag 12 februari gaat de competitie weer verder, Baronie speelt dan thuis tegen OVV’67.

Wil jouw club zondag oefenen? Mail dan naar ssvd@gmail.com.

Het bericht Baronie zoekt een oefentegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *