Baronie zoekt een oefentegenstander

Vanwege een afzegging is Baronie vrouwen 1 met spoed op zoek naar een nieuwe tegenstander voor een oefenwedstrijd. Aanstaande zondag kan er vanaf 14.15 uur bij de Bredase club gespeeld worden. Een eventuele uitwedstrijd en het exacte tijdstip zijn bespreekbaar.

De club uit Breda pakte voor de winterstop veel punten en staat er goed voor in de strijd om de tweede periodetitel. Zondag 12 februari gaat de competitie weer verder, Baronie speelt dan thuis tegen OVV’67.

Wil jouw club zondag oefenen? Mail dan naar ssvd@gmail.com.

Het bericht Baronie zoekt een oefentegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!