Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nieuwe trainer SWZ Boso Sneek bekend

Ewoud van den Akker uit Sneek is volgend seizoen de opvolger van Johan Wittermans als trainer van het vrouwenvlaggenschip van SWZ Boso Sneek. Wittermans heeft te kennen gegeven na twee seizoenen binnen SWZ Boso Sneek actief te zijn, toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Van den Akker is momenteel trainer bij de JO15 en de MO17 van SWZ Boso Sneek. De functie van VR1-trainer zal hij gaan combineren met de functie van oefenmeester van de MO17-meiden. Van den Akker: “Ik zie dit als een vervolgstap in mijn trainerscarrière. We zijn bezig om iets moois op te zetten binnen deze vereniging en ik ben blij dat ik de kans krijg om mij verder te ontwikkelen. De combinatie van MO17- en VR1-trainer zie ik als een enorm voordeel. Ik zie nu wekelijks wat er aan talent rondloopt en kan die meiden daarmee verder helpen in hun ontwikkeling.”

Peter Coers zal Van den Akker bijstaan als assistent-trainer, zijn contract is met een jaar verlengd. Technisch coördinator Peter van den Berg zal de technische staf completeren in de functie van adviseur/teammanager, om zo zijn ervaring in het vrouwenvoetbal binnen de begeleidingsstaf te kunnen delen.

Dit seizoen doen de vrouwen uit Sneek keurig mee om de bovenste plaatsen in de derde klasse. Op 11 februari hervatten zij de competitie in Leeuwarden tegen Blauw Wit, een week later wordt Berlikum op eigen veld ontvangen.

Het bericht Nieuwe trainer SWZ Boso Sneek bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *