Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Top Eredivisie zaal actief in het noorden

Op vrijdagavond spelen de topploegen uit de eredivisie vrouwen in het noorden van Nederland. In Groningen en Drachten komen de nummers twee tot en met vijf tegen elkaar uit.

Koploper vv Pernis/Barcelona Soccer School reist af naar Stiens voor het duel met Avanti/Keuning Advocaten. De landskampioen is bezig aan een indrukwekkend seizoen. De thuisploeg staat op de 10e plaats.

In Groningen ontbrandt vrijdag de strijd tussen de nr. 4, Drs. Vijfje, en de nr. 2, KTP Nieuw Roden. De Groningse studentes spelen een prima seizoen onder de nieuwe coach Jappie de Vries. KTP Nieuw Roden verraste vorig jaar met halen van de play offs, en laat zien tot de top van het vrouwenzaalvoetbal te horen.

Symen Abe Hoekstra hoopt dit jaar met Drachtster Boys om de prijzen te spelen, en de schaal of de beker in de prijzenkast te zetten. De nr. 4 krijgt de nr. 3, Zuidoost United, op bezoek. De Amsterdammers hebben dit jaar ingezet op het halen van de play offs. De bezoekers hebben 27 punten uit 12 wedstrijden. De thuisploeg staat op 22 punten met een wedstrijd minder.

De ontmoeting tussen Hovocubo en Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau is niet alleen een regionale derby, maar ook de strijd tussen de nummers 7 en 8. In de afgelopen weken hebben Chantal Hendriksen en Monique van der Rijst een stapje teruggedaan bij de bezoekers. Om aansluiting te houden met de top is winst voor beide ploegen belangrijk.

Coach Calvin Timmers, van Team Alkmaar/Sportstars, neemt deze week vanwege een schorsing plaats op de tribune. Op bezoek komt Pro Futsal Club. De Apeldoornse ploeg staat met 10 punten uit 11 wedstrijden op de 9e plek.

Programma 27 januari 2017:

21.30 uur Drachtster Boys Zuidoost United Drachten (Snij Noordhal)
20.40 uur Team Alkmaar/Sportstars Pro Futsal Club Alkmaar (De Meent)
20.30 uur Hovocubo Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau Zwaag ( De Opgang)
21.30 uur G.S.F.V. Drs. Vijfje KTP Nieuw Roden Groningen (Aclo Sportcentrum)
20.30 uur Avanti/Keuning Advocaten vv Pernis/Barcelona Soccer School Stiens (It Gryn)

Het bericht Top Eredivisie zaal actief in het noorden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *