Anouk Hoogendijk neemt afscheid als international

Anouk Hoogendijk neemt per direct afscheid van het Nederlands eltftal. Na 103 interlands en 9 doelpunten zet Hoogendijk een punt achter een mooie interlandcarriére.

Op de website van haar managementbureau geeft Hoogendijk aan dat zij zich niet prettig voelt in haar huidige rol bij de Oranje Leeuwinnen. De afgelopen tijd is Hoogendijk niet meer zeker van een plaats in de selectie van bondscoach Sarina Wiegman en dit heeft haar bewogen tot het nemen van dit naar eigen zeggen moeilijke besluit.

Hoogendijk: ,,Ik kijk met een tevreden en trots gevoel terug op mijn tijd in het Nederlands Elftal. Ik ga Oranje, ook al maak ik er geen deel meer van uit, komende zomer op de voet volgen. Ik ben ervan overtuigd dat het een fantastisch toernooi gaat worden. Er staat een jong, talentvol team dat mag gaan acteren op een prachtig toernooi. Ik wens ze natuurlijk het allerbeste. En als de nood echt hoog is op mijn positie, kan de bondscoach me altijd bellen.”

Het bericht Anouk Hoogendijk neemt afscheid als international verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!