Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kolping Boys moet winnen in Apeldoorn

Zondag gaat de bal weer rollen in de zondag hoofdklasse. Vijf van de zeven wedstrijden staan er op het programma. Koploper SC ’t Zand heeft 36 punten en gaat op bezoek bij DSE, dat op de tiende plaats staat met 15 punten. VV Maarssen en SV Venray staan beide netjes in de middenmoot. Ze treffen elkaar in Maarssen. Beide clubs moeten de punten pakken. Twee keer op rij verliezen betekent direct een plaats in de gevarenzone

Prinses Irene kan goede zaken doen, mocht het de thuiswedstrijd tegen Buitenveldert II winnen. Voor Venlosche Boys is er weinig hoop meer. De debutant heeft 6 punten en gezien het feit dat er vier clubs degraderen, moet er een wonder gebeuren om in de hoofdklasse te blijven. Tegenstander Fortuna’54 staat op 14 punten en moet nu ook wedstrijden gaan winnen.

Kolping Boys heeft zondag een grote kans om 3 punten te pakken. Dit is ook broodnodig, gezien de huidige stand. Kolping Boys staat op 13 punten. Alleen de winst telt tegen Victoria Boys, dat nog steeds geen punten heeft. De wedstrijden Someren – FC Eindhoven en Fortuna Wormerveer – RKSV Nuenen zijn verplaatst naar 5 maart.

Het bericht Kolping Boys moet winnen in Apeldoorn verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *