Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Arjan Veurink: “Ik hoop iets te kunnen gaan toevoegen”

Arjan Veurink gaat aan de slag bij het Nederlands vrouwenelftal. De voormalig voetbaltrainer en technisch manager van FC Twente Vrouwen zal per 1 februari 2017 worden toegevoegd aan de technische staf van de Oranje Leeuwinnen. “Dit is een kans die op mijn pad komt en die kon ik niet laten liggen,” aldus Veurink tegenover vrouwenvoetbalnieuws.nl.

Toen Veurink vertrok bij FC Twente Vrouwen voor een functie als manager van het adviesteam bij het databedrijf SciSports besloot hij echter nog wel actief te blijven als trainer bij de mannen van OZC Ommen. De functie bij zijn jeugdclub heeft hij helaas moeten neerleggen. “Enkele weken geleden werd ik benaderd en toen is het eigenlijk snel gegaan.” Veurink zal nog wel tot 1 juli bij SciSports actief blijven.

Ten slotte gaf Veurink aan dat zijn nieuwe functie wat meer vorm zal moeten gaan krijgen tijdens de eerste trainingsstage gedurende de Algarve Cup. “Ik kijk ernaar uit om met de beste Nederlandse speelsters op internationaal niveau te gaan samenwerken. Iedereen kent de huidige staf met Sarina Wiegman en Foppe de Haan. Daaraan word ik toegevoegd.”

Veurink zal met zijn ervaring geen introductieronde nodig hebben. De berichten van speelsters stromen in ieder geval al binnen.

Het bericht Arjan Veurink: “Ik hoop iets te kunnen gaan toevoegen” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *