Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Boescoolfit weer van start bij FC Berghuizen

Het Oldenzaalse sportprogramma Boescoolfit is weer gestart. Kinderen van de Oldenzaalse basisscholen kunnen zich weer inschrijven om kennis te maken met sport.

FC Berghuizen behoort al jaren tot de vaste sportaanbieders voor Boescoolfit. De Oldenzaalse club die het vrouwen- en meidenvoetbal hoog in haar vaandel heeft staan biedt dan ook tijdens deze boescool-fitte periode voetbal voor meiden aan. De meeste meiden vinden samen met vriendinnen en andere meiden voetballen leuker dan gemengd, hetgeen is gebleken uit het aantal aanmeldingen. Binnen 24 uur stond de teller op 17 meiden en met nog slechts 3 beschikbare plekken zou de cursus nu al zo goed als vol hebben gezeten.

De coördinator vrouwen- en meidenvoetbal van de club heeft daarom dan ook in overleg met Boescoolfit het aantal mogelijke deelneemsters met tien plekken vergroot. De cursussen worden gegeven op 29 maart en 5,12 en 19 april van 15.30 tot 16.30 uur. Meld je dus snel aan via de website boescoolfit.nl. Meiden vanaf 5 jaar zijn welkom om mee te doen.

De trainingen worden gegeven door ervaren trainers. Mocht je meer informatie willen stuur dan een mail naar meisjesvoetbal-fcberghuizen@hotmail.nl of stuur een bericht via de Facebookpagina: FC Berghuizen vrouwen- en meidenvoetbal

Het bericht Boescoolfit weer van start bij FC Berghuizen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *