Oefenwedstrijd: VDZ zoekt schaduwtegenstander

Komende zondag 29-1 hebben wij een inhaalwedstrijd uit tegen OVV’67. Het is aannemelijk dat de wedstrijd vanwege de toestand van het veld wordt afgelast. Daarom zoekt VDZ VR1 voor de zekerheid een tegenstander die ingeval van afgelasting bereid is om een oefenwedstrijd te spelen. Tijdstip nader te bepalen. Het kan niet bij ons in Arnhem, omdat al onze velden nog bedekt zijn met een laag sneeuw. Heb je interesse, bel dan Ad Heijnen: 06-22913123.

Het bericht Oefenwedstrijd: VDZ zoekt schaduwtegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!