Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – De wereldgoal van Shanice van de Sanden

In deze nieuwe editie van de rubriek Social Talk reizen we vanuit Nederland af naar Engeland, Duitsland en Dubai. Het trainingskamp van de Oranje Leeuwinnen zit erop en dus melden onze heldinnen zich weer bij hun clubs.

Sari van Veenendaal
Tijdens het trainingskamp in Spanje is Sari van Veenendaal licht geblesseerd geraakt. Samen met Shanice van de Sanden is ze naar Engeland gevlogen om zo snel mogelijk te herstellen en te kunnen knallen voor haar club Arsenal FC. De meiden kunnen nog even samen gezellig ontbijten voor ze elkaar weer treffen op het veld. Beide spelers zullen zich het doelpunt van Shanice uit het vorige seizoen nog wel herinneren. Check hier de beelden!

☕️🍽😀 Great breakfast with @svandesanden

A photo posted by Sari van Veenendaal (@sarivveenendaal) on

Merel van Dongen
Een mooi weerzien voor Merel van Dongen vandaag. Na de start van haar profcarrière bij ADO Den Haag verhuist Merel naar Amerika om te voetballen voor de universiteit van Alabama. Uiteindelijk zou ze in 2015 terugkeren naar Nederland om voor Ajax uit te komen. Vandaag kreeg ze bezoek van haar voormalig coach uit de Verenigde Staten.

Jackie Groenen
Jackie Groenen kan maar geen genoeg krijgen van Spanje. Koud terug met het Nederlands elftal of ze vertrekt alweer met haar ploeg Frankfurt naar warmere oorden.

Und wieder nach Spanien 🇪🇸 #ffcfrankfurt

A photo posted by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) on

Babiche Roof
Terwijl het bekertoernooi alweer in volle gang is neemt Babiche Roof ons nog even mee naar Dubai. 601, 602, 603 keer hooghouden, vertelt ze. Tot hoe ver ben je gekomen, Babiche?

601, 602, 603.. 🤷🏻‍♀️🌺🌴 #lifestyle

A photo posted by BABICHE ROOF (@babicheroof) on

Het bericht Social Talk – De wereldgoal van Shanice van de Sanden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *