Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Trainer Couvreur verlaat Prinses Irene

Aan het eind van dit seizoen komt er een einde aan een driejarige samenwerking tussen Ronald Couvreur en de Nistelrodese hoofdklasser. De club vindt dat erg jammer, want in de afgelopen drie jaar heeft Couvreur goede prestaties bij VR 1 neergezet.

Zo werd vorig seizoen de nacompetitie behaald en heeft het team ook dit seizoen weer alle kans om de nacompetitie te bereiken. Bijzondere prestaties omdat bij de start van de samenwerking enkele geroutineerde speelsters waren gestopt. Ook heeft hij laten zien over een grote betrokkenheid naar de vereniging te beschikken en heeft hij een goede bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal.

Na drie jaar komt er dus een einde aan deze samenwerking, maar Prinses Irene weet zeker dat hij deze samenwerking op een mooie wijze gaat afsluiten.

Het bericht Trainer Couvreur verlaat Prinses Irene verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *