VV Maarssen neemt afscheid van Janny Timisela

Janny Timisela is voor het derde seizoen verantwoordelijk voor de selectie van de vrouwen van VV Maarssen. In besprekingen tussen bestuur, technische commissie en Janny Timisela en Olav van Rijkom is besloten de contracten niet te verlengen.

Janny Timisela is voor het derde seizoen verantwoordelijk voor de selectie van VR 1. Ze is succesvol omdat in het tweede seizoen via de nacompetitie de Hoofdklasse werd bereikt. Op dit moment staat het team op een positie die handhaving zou opleveren. Dat zou op dit niveau een mooi resultaat zijn. Janny heeft de afgelopen jaren ook veel tijd en energie gestoken in de meisjesteams binnen de jeugdafdeling. Dat heeft een verbetering van kwaliteit en structuur tot gevolg gehad. VV Maarssen wenst Janny veel succes toe in een volgende positie als trainster/coach.

Het bericht VV Maarssen neemt afscheid van Janny Timisela verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!