Wij hebben wat te vieren en delen uit!

Sinds enkele weken heeft vrouwenvoetbalnieuws.nl een nieuw jasje. We krijgen veel leuke reacties op deze vernieuwing en met de opbouwende kritiek die we hebben ontvangen zijn we hard aan het werk. Het kan immers niet in één keer perfect zijn!

Dit nieuwe jasje, onze huisstijl, hebben we ook doorgevoerd in onze Social Media kanalen. Om te vieren dat we de mijlpaal van 2500 volgers op Instagram hebben bereikt hebben we een leuke actie in samenwerking met Oranje en Arsenal speelster Dominique Janssen. Zij stelt een paar gloednieuwe én gesigneerde PUMA kicksen in maat 42,5 beschikbaar. Ga snel naar onze Instagram pagina en kijk hoe je deze kunt winnen. Succes!

🎁 | Winactie! Omdat we 2500 followers hebben geven we gesigneerde voetbalschoenen van @dominiquejanssennl weg in maat 42,5. Hoe kun je winnen? Tag hieronder 2 vrienden en laat ons weten waarom jij moet winnen. De winnaar maken we bekend op zaterdag 4 februari. Succes!

A video posted by vrouwenvoetbalnieuws.nl (@vvnieuwsnl) on

Het bericht Wij hebben wat te vieren en delen uit! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!