Start Eredivisie Vrouwen met gratis speelronde

Op vrijdag 3 februari beginnen we aan een spannende tweede seizoenshelft in de Eredivisie Vrouwen. Welke clubs spelen er in de play-offs? En wie wordt er kampioen?

Gratis speelronde per club

In aanloop naar het EK in eigen land wordt er door iedere club uit de Eredivisie Vrouwen een gratis speelronde aangeboden voor verenigingen. PSV start als eerste club en biedt verenigingen de kans om gratis het thuisduel tegen Telstar te bezoeken. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 3 februari om 19.30 uur.

Kom in actie!

Abonnees van de PSV Vrouwen Nieuwsbrief en voetballende meisjes uit de regio zijn inmiddels door de KNVB aangeschreven. Heeft jouw vereniging nog geen bericht ontvangen? Lees hier verder hoe je als vereniging kunt deelnemen aan de posteractie. Let op: je kunt tot en met donderdag 2 februari 2017 deelnemen aan deze actie!

Het bericht Start Eredivisie Vrouwen met gratis speelronde verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!