Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Jackie Groenen kleurt bij in Spanje

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in de levens van onze helden. In deze terugkomende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer o.a. met Jackie Groenen en Anouk Hoogendijk.

Jackie Groenen geniet van de Spaanse zon

Met FFC Frankfurt belegt Oranje international Jackie Groenen momenteel een trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. En als je dan toch in Spanje bent, kan je maar beter even genieten van de zon. En dat doet de 22-jarige Jackie Groenen dan ook volop.

I’ll just stay here. #spain #puma

Een foto die is geplaatst door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Jamie Altelaar deelt haar welgemeende felicitaties

CTO Amsterdam talent Jamie Altelaar is blij dat haar maatje Caitlin Dijkstra, die zelf uitkomt voor CTO Eindhoven, eindelijk 18 jaar is geworden. Blijkbaar had Jamie nog twee mooie foto’s liggen. Deze kunnen in ieder geval prima gebruikt worden als verjaardagskaart. Gefeliciteerd, Caitlin!

Jajajaja onze badmuts is 18+++ gefeliciteerd ❤❤❤ #zuid #koreaansetweeling

Een foto die is geplaatst door Jamiealtelaar (@jamiealtelaar) op

10.000 volgers voor Dominique Janssen

We blijven nog even in de feeststemming. Arsenal speelster Dominique Janssen heeft namelijk ook wat te vieren. Ze heeft de magische mijlpaal van 10.000 volgers op haar Instagram account bereikt. Daar horen natuurlijk ballonen bij!

10K followers!!! Thank you for all the support. I will do a giveaway soon, so stay tuned!

Een video die is geplaatst door Dominique Janssen (@dominiquejanssennl) op

Anouk Hoogendijk te gast bij Peptalk

Ajax speelster Anouk Hoogendijk is ook erg actief buiten de voetbalvelden. Zo zal ze vanavond te zien zijn op Ziggo Sport bij het praatprogramma Peptalk voor het item ‘Op de bank bij Frank’. Voor de opnames praat ze alvast even bij met Frank Evenblij. Wat zullen ze allemaal besproken hebben?

Op de bank met Frank! Vanavond te zien bij @peptalkziggo #goedegesprekken #peptalk #ziggo

Een foto die is geplaatst door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

 

Het bericht Social Talk – Jackie Groenen kleurt bij in Spanje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *