Vier wedstrijden hoofdklasse goed voor 16 doelpunten

In de zondag hoofdklasse is er gisteren in vier wedstrijden maar liefst 16 keer gescoord. Jody van Kessel (voorop de foto) en Elien Ploegmakers, beide uitkomend voor Prinses Irene, wisten twee keer het net te vinden.

Nikki Janssen en Sophia Jansen staan beide op vijf treffers en hielpen Fortuna’54 aan de overwinning. Nadia Cools (SC ’t Zand) wist haar tiende doelpunt van het seizoen te scoren. In de wedstrijd van Buitenveldert VR2 wisten Lieselotte Wels en Elizabeth Zwerver beide hun eerste doelpunt van het seizoen te noteren.

Het volledige klassement is hier te bekijken.

Het bericht Vier wedstrijden hoofdklasse goed voor 16 doelpunten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!